Leiderschap in project ontwikkeling

“Welke ontwikkelingen zien we in de wereld, wat betekent dat voor onze organisatie, leiderschap en manieren van werken?”

Aan de slag met het team van zeer ervaren en startende project ontwikkelaars met uiteenlopende expertises van Kondor Wessels! Om hen te ondersteunen in hun ambitie, inspireerden we ze met nieuwe manieren van denken en werken (o.a. design thinking en appreciative way of working) en verrijkende tools.

In een aantal intensieve bootcamps is het team uitgedaagd om ‘design challenges’ te ontwikkelen, leervragen die richting geven aan oplossingen die bijdragen aan een toekomst van groei en succes voor deze club.

De sessies leidden tot een follow up vanuit het management in het aanscherpen en invulling geven van de leervragen, door te bouwen op de sterke kanten van het team en te komen tot een plan van aanpak in samenwerking met interne coaches die door ons getrained zijn.

Team:
Klazien van Vliet (leiderschapscoach- en trainer) en Yvette Pasman (strategisch facilitator)

Ook een vraag?

On the Morro faciliteert graag het proces om gezamenlijk de vraag verder te verkennen, met bestuur, organisatie, team of een andere groep van stakeholders. Kom je langs bij On the Morro in A'dam Noord om samen jullie 'design challenge' te bespreken en scherp te krijgen?

Neem contact op

Ambassadeurs van menselijker zorg

“Hoe ziet onze toekomst eruit onder invloed van ontwikkelingen die we signaleren in de maatschappij? Wat betekent dat voor onze positie in en buiten het ziekenhuis, ons werk en ons team?” Het programma is ontwikkeld vanuit de wens van om de tijd en ruimte te nemen voor elkaar en elkaars…

Meer informatie

Team voor de toekomst

“Hoe kunnen we het beste in iedereen naar boven krijgen, om beter samen te werken in een groeiend stressvolle omgeving?” ​De druk op de zorg is groot, de druk op de acute zorg wordt nog eens verhoogd door o.a. een groeiende vergrijzende bevolking en een steeds mondiger wordende patiënt. Daarbovenop…

Meer informatie