Gamification experience

“Hoe kunnen we spannende corona-proof teamdagen organiseren die ons helpen onze start-up cultuur te versterken en bovendien innovatieve ideeën brengen?”

Mondkapjes, afstand, safety first… en tóch contact met elkaar, teambuilding, samen vooruit kijken en betekenis geven aan de toekomst. In een verhaal met spanning en het oplossen van puzzels gerelateerd aan de uitdagingen in de ‘echte’ wereld van deze organisatie. Een bijrol voor On the Morro’s Yvette Pasman in een briljante experience onder bezielende leiding van Exp Inc. met Charlie Duran en team.

Ook een vraag?

On the Morro faciliteert graag het proces om gezamenlijk de vraag verder te verkennen, met bestuur, organisatie, team of een andere groep van stakeholders. Kom je langs bij On the Morro in A'dam Noord om samen jullie 'design challenge' te bespreken en scherp te krijgen?

Neem contact op

Ambassadeurs van menselijker zorg

“Hoe ziet onze toekomst eruit onder invloed van ontwikkelingen die we signaleren in de maatschappij? Wat betekent dat voor onze positie in en buiten het ziekenhuis, ons werk en ons team?” Het programma is ontwikkeld vanuit de wens van om de tijd en ruimte te nemen voor elkaar en elkaars…

Meer informatie

Team voor de toekomst

“Hoe kunnen we het beste in iedereen naar boven krijgen, om beter samen te werken in een groeiend stressvolle omgeving?” ​De druk op de zorg is groot, de druk op de acute zorg wordt nog eens verhoogd door o.a. een groeiende vergrijzende bevolking en een steeds mondiger wordende patiënt. Daarbovenop…

Meer informatie