Zoom workshop: motion is the lotion

Dinsdag 11 mei 2021

Beweging is overal. Dans en sport zijn de meest voor de hand liggende voorbeelden, maar beweging is echt overal. Op straat, in de natuur, in het verkeer, in je lichaam maar ook in organisaties en systemen. Groei, verandering en vernieuwing zijn ook vormen van beweging. In deze korte super interactieve workshop is beweging het middel om inzicht te krijgen in een proces of vraagstuk.

Deze taster wordt gefaciliteerd door Rianne Keyzer.

“In een choreografie wordt er een verhaal verteld, een gevoel geuit en het is belangrijk dat dit zo authentiek mogelijk gebeurt en zo volledig mogelijk de essentie overbrengt van dit verhaal of gevoel. Als choreografe heb ik een oog voor wanneer dit niet (geheel) lukt en zoek ik naar manieren om dat wel voor elkaar te krijgen.

Dit werkt niet alleen voor professionele dansers en dansproducties maar eigenlijk in elk geval van beweging. Ik heb deze workshop ontwikkeld zodat mensen beweging kunnen gebruiken als middel om hun eigen authenticiteit (op alle gebieden) te kunnen onderzoeken en inzichten opdoen waarmee ze meer in verbinding kunnen komen met hun authentieke zelf.

Je leert in een korte introductie hoe associatieve beweging werkt (er is absoluut geen danservaring vereist, we gaan ook niet dansen!). Dit begint met het aannemen van een vorm zoals rond, hard, zacht etc. Waarna er een opdracht volgt om met beweging een paar vragen te beantwoorden. Dat gaan we samen verkennen in wat interactie.

Naar aanleiding hiervan komen er bijna altijd ideeën wat te doen of juist niet te doen. The body never lies. EN door op deze manier naar jezelf te kijken stap je even uit je hoofd en opereer je vanuit een ander perspectief (en hersenhelft).

Wanneer en hoe?

11 mei van 16.30-17.30u via ZOOM

1 uur via ZOOM voor 35 euro (ex btw) per persoon. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met uitnodiging en ZOOM-link.

PS check ook de andere workshops van Rianne

Schrijf je in!

Schrijf je direct in voor een van onze programma's of trainingen. Of liever eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een email aan school@onthemorro.com of bel Yvette Pasman op 06-42461750

boek deze training

Art of digital collaboration

How many hours do you currently spend meeting virtually? How does that make you feel? Do you find yourself wondering what could be done differently? Join our webinar on artful digital collaboration to learn how you can take ownership of your time and create more energy in your overall work,…

Meer informatie

Visualiseren voor verandering

Hoe neem je anderen mee in jouw visie en verhaal? Je krijgt een nieuwe taal aangereikt, namelijk een visuele taal, die verbindt en je helpt van je ratio naar je emotie te stappen. Jouw visuele verhaal helpt om de kennis beter over te brengen. Visuele informatie wordt door mensen makkelijker…

Meer informatie