Zoom workshop: motion is the lotion

Dinsdag 14 september 2021

Beweging is overal. Dans en sport zijn de meest voor de hand liggende voorbeelden, maar beweging is echt overal. Op straat, in de natuur, in het verkeer, in je lichaam maar ook in organisaties en systemen. Groei, verandering en vernieuwing zijn ook vormen van beweging. In deze korte super interactieve workshop is beweging het middel om inzicht te krijgen in een proces of vraagstuk.

Deze taster wordt gefaciliteerd door Rianne Keyzer.

“In een choreografie wordt er een verhaal verteld, een gevoel geuit en het is belangrijk dat dit zo authentiek mogelijk gebeurt en zo volledig mogelijk de essentie overbrengt van dit verhaal of gevoel. Als choreografe heb ik een oog voor wanneer dit niet (geheel) lukt en zoek ik naar manieren om dat wel voor elkaar te krijgen.

Dit werkt niet alleen voor professionele dansers en dansproducties maar eigenlijk in elk geval van beweging. Ik heb deze workshop ontwikkeld zodat mensen beweging kunnen gebruiken als middel om hun eigen authenticiteit (op alle gebieden) te kunnen onderzoeken en inzichten opdoen waarmee ze meer in verbinding kunnen komen met hun authentieke zelf.

Je leert in een korte introductie hoe associatieve beweging werkt (er is absoluut geen danservaring vereist, we gaan ook niet dansen!). Dit begint met het aannemen van een vorm zoals rond, hard, zacht etc. Waarna er een opdracht volgt om met beweging een paar vragen te beantwoorden. Dat gaan we samen verkennen in wat interactie.

Naar aanleiding hiervan komen er bijna altijd ideeën wat te doen of juist niet te doen. The body never lies. EN door op deze manier naar jezelf te kijken stap je even uit je hoofd en opereer je vanuit een ander perspectief (en hersenhelft).

Wanneer en hoe?

11 mei van 16.30-17.30u via ZOOM

1 uur via ZOOM voor 35 euro (ex btw) per persoon. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met uitnodiging en ZOOM-link.

PS check ook de andere workshops van Rianne

Schrijf je in!

Schrijf je direct in voor een van onze programma's of trainingen. Of liever eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een email aan school@onthemorro.com of bel Yvette Pasman op 06-42461750

boek deze training

Appreciative way of working

Wat zijn jouw ontwerp principes voor verandering? We gaan gezamenlijk op zoek naar de successen die je hebben gebracht tot waar je nu staat, en leren daaruit wat voor jou de stepping stones zijn naar de toekomst. Leerdoelen Inzicht in je eigen leiderschapsrol Beter begrip van een waarderende manier van…

Meer informatie

Zoom workshop: art based learning

Hoe nodigt kunst ons uit als kennisbron voor existentiële vragen, als reflectie? Hoe nodigt kunst uit tot het denken in mogelijkheden, het aanboren van je verbeeldingskracht? In deze korte ZOOM workshop Art Based Learning, wordt je uitgenodigd om kunst in zetten voor reflectie en creativiteitsontwikkeling. Deze taster wordt gefaciliteerd door…

Meer informatie