Zoom workshop: Krachtige Lichaamstaal

Dinsdag 30 maart 2021

The body never lies. En een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe voel jij je in je lijf? Knijp jij je kaken op elkaar? Druk je je tong tegen je gehemelte? Hoe ontspannen is jouw nek? Hoe hoog zitten jouw schouders? Ongemerkt verlies je heel makkelijk het contact met je lijf. En zeker nu we veel meer thuiswerken en misschien wel nog meer achter computer zitten loop je kans om vast te zitten in je lijf.

En hoe beweeg je je? Hoe vrij ben je in je lichaam en wat straalt jouw lichaam uit?

Deze taster wordt gefaciliteerd door Rianne Keyzer.

“Als danser en choreograaf heb ik een groot bewustzijn van hoe mijn lichaam voelt. En als ik niet goed voor mezelf zorg, of gespannen raak, oppervlakkig adem haal of te weinig beweeg word ik niet productiever, leuker of ontspannener. Dit zit in hele subtiele dingen zoals het ontspannen van mijn schouders en kaken, voldoende ademhalen en mezelf aanwezig houden in mijn lijf.

Ik heb inmiddels heel veel mensen geholpen met het maken van hele kleine aanpassingen in hun houding en manier van lopen waardoor zij zich stukken meer ontspannen, zekerder en vrijer voelen. Het heeft direct effect gehad op de manier waarop zij zich bewogen tussen collega’s, werknemers maar ook meer in het algemeen in het leven zelf.

In deze workshops kijk ik naar jouw lichaamshouding en wat je daarmee communiceert. Geef ik tips en tricks om je snel meer verbonden met je lichaam te voelen. En geef ik je nog een paar makkelijk toepasbare oefeningen die je echt overal en altijd kunt doen om je energie te verhogen en je lekker te voelen in je lijf”

Wanneer en hoe?

30 maart van 16.30-17.30u via ZOOM

1 uur via ZOOM voor 35 euro (ex btw) per persoon. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met uitnodiging en ZOOM-link.

PS check ook de andere workshops van Rianne

Schrijf je in!

Schrijf je direct in voor een van onze programma's of trainingen. Of liever eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een email aan school@onthemorro.com of bel Yvette Pasman op 06-42461750

boek deze training

Appreciative way of working

Wat zijn jouw ontwerp principes voor verandering? We gaan gezamenlijk op zoek naar de successen die je hebben gebracht tot waar je nu staat, en leren daaruit wat voor jou de stepping stones zijn naar de toekomst. Leerdoelen Inzicht in je eigen leiderschapsrol Beter begrip van een waarderende manier van…

Meer informatie

Zoom workshop: motion is the lotion

Beweging is overal. Dans en sport zijn de meest voor de hand liggende voorbeelden, maar beweging is echt overal. Op straat, in de natuur, in het verkeer, in je lichaam maar ook in organisaties en systemen. Groei, verandering en vernieuwing zijn ook vormen van beweging. In deze korte super interactieve…

Meer informatie