School verhuur

De On the Morro School in A’dam Noord is open. We kunnen je ontvangen in een mooie lichte ruimte, waar op 1,5 meter ruimte is voor zo’n 10 – 12 mensen om te trainen, werken of overleggen. Ook boven en buiten kan gewerkt en gespeeld worden voor nog zo’n 5 – 8 mensen. Als we geen eigen sessies hebben, kun je de ruimtes afzonderlijk of als geheel huren, zonder en mét facilitators (en natuurlijk denken we graag mee over het programma als je wil). We hebben ook een aantal werkplekken te huur, dus als je je Zoom- of Teams sessies hier wil doen, wees welkom!

De School heeft een begane grond van zo’n 50m2 en een bovenverdieping van zo’n 30m2, alles is flexibel in te richten. Met een eigen voordeur, dus je komt geen andere mensen tegen.

Je hebt toegang tot een eigen keuken, met koffie van ‘de koffie jongens’ met hipster havermelk of gewoon een bakkie doorloopkoffie. We regelen graag gezonde en goede lunch en snacks. Natuurlijk drink je een drankje in de tuin, en sluit je wellicht af met een informeel etentje bij FC Hyena, of wat formeler diner bij Hotel Goudfazant (alles om de hoek – als het open is ;-)). We kijken uit naar je komst!

Brochure en prijslijst ontvangen voor ruimte- of werkplek verhuur, of een ander briljant idee wat je met ons wil delen voor bijvoorbeeld je weekend-escape schrijf-sessie? Stuur een email naar school@onthemorro.com