Facilitators en trainers

On the Morro betrekt in elke opdracht, workshop of training een team ‘fit for the job’. We stellen ze graag aan je voor.

Klazien van Vliet

Klazien is gefascineerd door wat mensen beweegt en hoe ze omgaan met verandering. Ze combineert haar coaching en facilitatie skills, leadership developmentexpertise en internationale business ervaring in haar werk als leiderschapscoach- en trainer. In haar carrière heeft ze veel ervaring opgedaan in het ontwerp en ontwikkeling van strategic capability building, leadership development initiatives and senior team effectiveness. Klazien zal je helpen om je bewust te worden en blijven van je eigen gedrag als ‘leider’ en de impact daarvan op anderen.

Arnd Jan Gulmans

Arnd Jan helpt organisaties bij het maken van keuzes om zo hun doelen dichterbij te brengen. Hij maakt het vraagstuk van een klant ‘oplosbaar’. Niet door het vinden van de oplossing zelf, maar door het duiden van de context en het aanscherpen van de vraagstelling, zodat je zicht krijgt op de mogelijke antwoorden. Hij helpt graag organisaties die bezig zijn met de vraag hoe ze zich verhouden tot de veranderingen van deze tijd en die zich afvragen hoe ze binnen die context succesvol kunnen zijn – zakelijk en maatschappelijk. Arnd Jan zal je als “On the Morro alumnus” uitdagen in de workshop ‘Toekomstdenken’ en zijn creatieve schrijvers-brein inzetten om je te helpen bij je ‘Storytelling to connect’.

Jan Selen en Wouter Boog

Jan en Wouter leren je gedurende het On the Morro jaarprogramma, de kracht van tekenen. Zo leren ze je bijvoorbeeld in enkele stappen (en veel zelf oefenen) om snel en leesbaar te tekenen, ze geven je een aanpak om informatie die je gedurende de Learning Journey krijgt te structureren. Wouter is tekenaar in hart en nieren en oprichter van Jam Visual Thinking, het ontwerperscollectief waar Jan en Wouter samen werken. Hij houdt ervan om dingen te maken die mensen raken. Jan is een tekenbeest, en een meester in het analyseren van dat waar we met z’n allen grip op proberen te krijgen. En juist dat brengt Jan in beeld. Altijd een beeldende stap in de goeie richting als het gaat om samen verder te komen.

Rianne Keyzer

Rianne is danser, choreograaf en trainer. Rianne studeerde moderne dans aan de ArtEZ Dance Academy in Arnhem (NL) en de Merce Cunningham Dance Studio in New York. De shows die ze eerder creërde zijn genomineerd voor publieksprijzen. Op het moment werkt ze aan een film. Ze deelt graag haar liefde voor dans en beweging met professionals in het bedrijfsleven om ze te helpen om in letterlijk beweging te komen, je bewust te worden hoe je een beweging in gang zet en hoe je hierin kunt verbinden.

Debbie van Leeuwen

Debbie laat je kennismaken met de kracht van yoga. Zij combineert beweging en theorie in haar yoga-lessen. Zij geeft sinds 2012 yoga en is opgeleid door verschillende internationale yogaleraren met uiteenlopende achtergronden, waardoor zij de les kan aanpassen op verschillende behoeftes en vragen. In een paar sessies maakt ze je bewuster van het feit dat je lichaam altijd eerder spreekt dan je hoofd. Hoe beweging alles opschudt. Alle yoga helpt je zenuwstelstel rust te vinden, je spieren te versterken en je bindweefsel te hydrateren. Debbie geeft yoga bij bedrijven als Hema en PepsiCo, met Delight Yoga als vaste basis.

Yvette Pasman

Yvette heeft On the Morro opgericht om mensen op verschillende niveaus uit te kunnen dagen om opnieuw verbinding te maken met hun eigen purpose, elkaar en de veranderende wereld waar we in leven. Om eerder en met meer betekenis op verandering in te kunnen spelen, daarin anderen mee te nemen om zo samen een duurzame beweging in gang te brengen. Ze laat je graag kennismaken met nieuwe werelden, laat je andere manieren van denken en werken ervaren, leert je de kracht van vragen. In de programma’s en workshops die Yvette ontwerpt en faciliteert worden strategische vraagstukken menselijk en voelen alle betrokkenen de ruimte en energie om samen de route voorwaarts vorm te geven en daar persoonlijk actie in te nemen. Yvette heeft een brede ervaring op bestuurlijk en organisatie-niveau. Ze is ervaren in het ontwerpen en faciliteren van bijeenkomsten, heidagen en workshops voor groepen van 3 van 300 mensen, van bestuurskamer tot klaslokaal: zowel offline en online.